3 – 4.mars Workshop med Ingrid Devor

Starts 3. mars 2023
Ends 4. mars 2023

17:30 - 12:00

Gjestestova, Romsdalsgata 5

550 / 900

WORKSHOP med Ingrid Devor 3-4.mars

Kr.900,- for begge PÅMELDING

Kr.550 for én, Følg linkene under👇🏼

 

Yin Bliss –  Fredag 3.mars kl.17.30 – 20

Fredag – YinBliss

La tiden opphøre og unn deg selv et nydelig avbrekk med skånsom og nærende Yin yoga.  Ingrid sine Yin klasser er som en liten lomme i tiden. En lomme hvor du kan synke inn i deg selv og bare være.  Vi holder oss mest liggende og sittende og bruker puter og blokker til å støtte kroppen i de forskjellige stillingene. Sammen med gode pusteøvelser og guidet avspenning inviterer vi kroppen til å slippe taket og falle helt til ro. Slik at spenninger og blokkeringer kan gi slipp.

Denne klassen passer for absolutt alle og du trenger ingen erfaring med yoga fra før for å delta. Klassen passer også bra for deg som er gravid.  Velkommen til over to timer med pust, hvile og avspenning.

 

Dynamisk yoga Sushumna Nadi  – Lørdag 4.mars kl.09.00 – 12.00 

Lørdag – Dynamisk Yoga Sushumna Nadi

I denne workshopen utforsker vi hvordan vi kan nærme oss mere flyt i ryggsøylen, hovedåren for prana og flyt i kroppen, Sushumna Nadi. Yoga asana er designet for å skape mere flyt inn i kroppen og da spesielt ryggen. Mange av oss bærer smerter og blokkeringer i ryggen som enkelt kan løses opp ved hjelp av yogastillinger. Workshopen passer for alle og du vil oppleve utbytte uansett hvilket nivå du er på.

 

 

Bindende påmelding.

11.februar - Iyengar Yoga mini workshop - Feet up  (Opp-ned) yoga workshop

read next