Familie Yoga med Patricia Bergamaschi – Lørdag 2.desember

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

FAMILIE YOGA med Patricia – Lørdag 2.desember 🙂

Yoga for barn (og voksne) styrker kroppen, utfordrer balansen og gir muligheten til å lære om egen kropp og øke kroppsbevisstheten. Ved å løse opp i unødvendige spenninger i kroppen, kan vi oppleve at å få en forbedret konsentrasjon. I tillegg er det gøy å gjøre noe sammen! Timene holdes av dyktige Patricia Bergamashi, som er utdannet barne yogalærer ved Oslo Yoga. 

FAMILIE YOGA BARN 3-6 ÅR – kl.10.30 – 11.30

PÅMELDING 3 – 6 år – 1 voksen + 1 barn

PÅMELDING 3 – 6 år – 1 voksen + 2 barn

FAMILIE YOGA BARN 7-12 ÅR – kl.12.00 – 13.00  

AVLYST

 


FAMILIE YOGA BARN 3-6 ÅR
Lørdag – Kl.10.30 – 11.30
Bli med på en yogatime sammen med ditt/dine barn, der vi sammen utforsker yogaens ulike aspekter. Samhandlingen mellom barn og voksne i en yogaklasse gir barnet mulighet til sosial læring. Sanse-motorikken bedres gjennom lek og bevegelse.
En vanlig time er bygget opp rundt en eventyrfortelling som danner utgangspunktet for en oppdagelsesreise gjennom kropp, pust og tanker. Denne reisen inkluderer fysiske øvelser; (som gir mange muligheter for utfordre balanse, styrke kroppen og muligheten til å lære om egen kropp og øke kroppsbevisstheten), oppmerksomhet på pusten; (som hjelper barnet med selvregulering), sang, og dans. Ettersom det ikke er fokus på prestasjon i yogaklassen er det en arena der alle barn kan få oppleve mestring og positive kropps-opplevelser, noe som kan være med på å bedre selvfølelsen og gi et positivt syn på egen kropp
Når vi har det gøy på matten, undersøker vi andre aspekter ved livet som konsentrasjon, balanse, finne ro i kroppen og bli venn med seg selv.

FAMILIE YOGA 7 – 12 år
Lørdag – Kl.12.00 – 13.00
Bli med på en yogatime sammen med ditt barn/barna, der vi sammen utforsker yogaen og finner morsomme måter å møte yogaen. Det kreves ingen forkunnskaper.
Familieyoga er hovedsakelig GØY og uten krav til prestasjon og konkurranse. Timen består i å utføre kroppsbevegelser kjent som asanas, enkle pusteteknikker, jobber med samarbeidsøvelser og til slutt nyter vi en god avspenning. De fysiske øvelsene hjelper barna å styrke kroppen, gir muligheter for å utfordre balanse og muligheten til å lære om egen kropp og øke kroppsbevisstheten.
Barna kan få låst opp unødvendige spenninger i kroppen og oppleve at de får forbedret konsentrasjon.
Denne timen passer deg som forelder eller annen voksen sammen med barn i alderen 7-12 år.
Timen varer i 60 min.

Sted: Molde Yoga Pilates, Romsdalsgata 5 (den gamle festsalen til Gjestestova) 

Ta med egen matte og et pledd. Dersom du ikke har egen matte har vi noen til utlån. VELKOMMEN 😊

GRATIS Jule Yoga i Molde Sentrum 7 og 9.des

read next