16-17.september – «Kjærlighet som medisin» med Maja Thune

Starts 16. september 2023
Ends 17. september 2023

10:00 - 15:00

Gjestestova, Romsdalsgata 5

950 / 1700

Workshop i «kjærlighet som medisin» med Maja Thune

*

Lørdag 16.september kl.10 – 15.00
Vinyasa/Jivamukti yoga med fokus på compassion/selvmedfølelse og skriveøvelser
*
Søndag 17.september kl.10 – 15.00
Vinyasa/Jivamukti yoga med fokus på grounding og manifestation/law of attraction
*
HELE HELGEN kr.1700,- PÅMELDING
 Kun lørdag kr. 950,- PÅMELDING
 Kun søndag kr.950,- PÅMELDING
*

Velkommen til en helg fylt med hjerteåpnende øvelser gjennom yoga, skriving og meditasjoner. Dette er helgen for deg som ønsker å oppnå en dypere forbindelse til hjertet og til sjelen. I kjærlighet som medisin jobber vi med å komme ut av sinnets definisjoner og evalueringer, og inn til det store kraftfulle rommet inni oss. Maja Thune tar deg denne helgen med på en reise hvor du får gjøre kraftfull jivamukti yoga, meditasjoner med fokus på manifestasjon, blissful yinyoga og ulike øvelser som vil støtte deg i å gi slipp, redusere stress/angst, og kommer kontakt med stillhet og glede. Vi gjør jivamukti yoga hver morgen etterfulgt av meditasjon. Etter en pause gjør vi øvelser med fokus på drømmer og skaperkraft. Vi avslutter dagen med delinger, skriveøvelser og myk yinyoga/ mindful massasje. Du ønskes velkommen til en kraftfull og samtidig myk helg dedikert hjertet og sjelen 😍

*

Maja Thune er en kjent forfatter, foredragsholder og lærer i terapeutisk yoga. Hun har en Bachelor i Psykologi fra Universitetet i Oslo, og er utdannet kunst- og uttrykksterapeut. Hun tok sin Hatha yoga-utdannelse i India og er sertifisert som Jivamukti yoga lærer og Yin yoga instruktør. Maja har undervist i yoga på sykehus, behandlingssentre og yogastudioer de siste ti årene, og holdt egne utdanninger innen yogaterapi og mindfulness i en årrekke.

Maja er skaperen av konseptet «Kjærlighet som medisin» og har etablert en to-årig utdanningsprogram i terapeutisk yoga, hvor fagpersoner og helsepersonell får dypere innsikt i hvordan yoga og mindfulness kan hjelpe i møte med psykiske plager som stress, angst, depresjon og traumer. I «Kjærlighet som medisin» samles fagpersoner, tidligere pasienter og kunstnere for å dele sine ulike erfaringer og unike historier om veien gjennom psykiske utfordringer. Kjærlighet som medisin har blitt en folkebevegelse i Norge som har bidratt til å styrke et nytt sett med verdier innen psykisk helse, basert på medfølelse, aksept, omsorg og tilstedeværelse. – Kjærlighet som medisin har blitt en folkebevegelse i Norge som har bidratt til å styrke et nytt sett med verdier innen psykisk helse, basert på medfølelse, aksept, omsorg og tilstedeværelse.

 

 

Mindful Yoga utdanning med Elise Jansen

read next