Medi Yoga

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

I løpet av kursperioden vil vi prøve ulike Mediyoga-programmer som alle har som hensikt å skape energiflyt og løse opp eventuelle blokkeringer.

Et typisk Mediyogaprogram starter med en inntoning og lange dype åndedrag liggende på rygg. Dette for å lande på yogamattene og komme i kontakt med kroppen og med pusten. Deretter kommer de fysiske øvelsene som gjøres i takt med pusten, og vi avslutter med avspenning og meditasjon.

Mediyoga kan også gjøres av alle, og kan også gjøres sittende på stol.

Mediyoga-programmene vil hentes fra Mediyoga startpakker 1,2 og 3, Mediyoga stress og utbrenthet og Mediyoga Søvn.

MediYoga er en moderne yogaform som er utviklet i samarbeid med helsevesenet. Det er gjort studier som viser effekt av programmene, og forskning har blant annet vist gunstig effekt når det gjelder rygglidelser. Du kan lese mer om forskningen på MediYoga her: https://no.MediYoga.com/forskning/

Det finnes en rekke MediYoga-programmer, og Ingrid er også instruktør i MediYoga for stress og utbrenthet, MediYoga søvn og MediYoga i varmt vann.

Du trenger ingen forkunnskap til yoga for å være med på MediYoga. De fleste øvelsene gjør vi sittende på gulvet, og de kan også utføres på stol.

YOGA workshop med Titti Torchia fra Italia 29.10 - 30.10

read next