Workshop med Ingrid og Inger ✦ 27-29 oktober 

- not specified -

- not specified -

- not specified -

- not specified -

 

Fredag

17.30-19.30

YinBliss med Ingrid

La tiden opphøre og unn deg selv et nydelig avbrekk med skånsom og nærende Yin yoga.  Ingrid sine Yin klasser er som en liten lomme i tiden. En lomme hvor du kan synke inn i deg selv og bare være.  Vi holder oss mest liggende og sittende og bruker puter og blokker til å støtte kroppen i de forskjellige stillingene. Sammen med gode pusteøvelser og guidet avspenning inviterer vi kroppen til å slippe taket og falle helt til ro. Slik at spenninger og blokkeringer kan gi slipp.
Denne klassen passer for absolutt alle og du trenger ingen erfaring med yoga fra før for å delta. Klassen passer også bra for deg som er gravid.  Velkommen til to timer med pust, hvile og avspenning.

Lørdag

09.00- 10.30

Ashtanga Yoga ledet klasse med Inger

11.00 – 12.00 Pause

12.00-15.00

Workshop og talk

Yoga som healing for kropp, sjel og sinn. Vi dykker dypere inn bak helheten av denne nydelige praksisen.

Jump back / Jump trough workshop med Inger

Avsluttende Meditasjon med Ingrid

Søndag

09.00 – 10.30

Ashtanga Yoga ledet klasse med Inger

11.00 – 12.00  Pause

12.00 – 15.00

Workshop og healing sirkel

Backbend workshop m Ingrid og Inger

Healing sirkel med Ingrid

PÅMELDING HELE HELGEN kr.2200,-

PÅMELDING KUN FREDAG kr.550,-

PÅMELDING KUN LØRDAG kr.950,-

PÅMELDING KUN SØNDAG kr.950,-

 

Om Inger:

Inger Kristine har hatt en daglig yogapraksis siden 2015. I 2017 møtte hun ashtanga yoga, og hun har vært en dedikert elev av metoden siden den gang. Inger har flere yogalærerutdanninger i hatha, yin og ashtanga yoga. I tillegg er hun elev av Sharath Jois, og tar årlige turer til Mysore for å lære ashtanga yoga metoden. Sommeren 2022 ble hun autorisert (level 2) til å undervise metoden av Sharath Jois.

På sine timer er Inger opptatt av å undervise ashtanga yoga til individet. Hun er lidenskapelig opptatt av å formidle at ashtanga yoga er en yogaform som passer for alle. Hun underviser ashtanga yoga med hjerte og tydelighet, og ønsker å formidle stabiliteten praksisen kan skape i individet over tid.

Om Ingrid:

Ingrid har undervist yoga siden 2008. Til daglig driver hun Romsdal yoga på Åndalsnes. I tillegg underviser hun dans og tilbyr healing session med bakgrunn i Biodynamisk craniosakralterapi. Ingrid sin tilnærming til yoga er myk, skånsom og fri fra forventninger. Les mer om Ingrid på www.romsdalyoga.no sine hjemmeside.

Vi gleder oss!