May Christin

May Christin Engeli ble introdusert for yoga gjennom en venninne som holdt kurs i mindfullness. Hun startet med stressmestrings yoga og prøvde ganske raskt de andre timene ved Prana Yoga Pilates. Hun ble umiddelbart frelst og har siden praksisert yoga. Hun ble med jentene sine på Yoga ung for å se hva de drev med og siden har hun deltatt hver eneste gang selv, og er nå hovedlærer for Yoga Ung gruppen.
May har erfart at Yoga har endret livet hennes og måten hun tenker på. Hun var for noen år tilbake alvorlig syk og slet med å komme tilbake i hverdagen, finne roen og en fysisk form for aktivitet som passet henne. Da hun fikk øyene opp for yoga var hun solgt fra første stund. Hun har alltid vært glad i all fysisk trening men yoga ga mer mening, både for den mentale og fysiske helsen. Hun har deltatt på flere workshops og tok Groovy Kids Teacher Training i mars 2018, og en 200 t Teacher Training i Hatha Yoga sommeren 2018. Til daglig jobber May ved høyskolen i Molde, har tre barn, liker å padle kajakk og holde seg aktiv.

May Christin er vikar hos ved behov.


Categories:

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.