Eventer

GONG BAD og YIN / RESTORATIVE YOGA

mandag 18.juli kl.18.30

Vi åpner jazzuka i Molde med GONG BAD og YOGA

med Elin Espvik og Ingrid Kvande

Mandag 18.juli kl.18.30 – 20.00

Dette blir en magisk og avslappende stund hvor vi åpner, strekker og hviler
– tillater kropp, sinn og følelser og være i øyeblikket. Det trengs ingen erfaring fra tidligere, alle kan delta.

Du veiledes inn i enkle Yin/Restorative yoga stillinger som holdes i flere minutter for å oppnå dyp ro og avspenning for både bindevevet, muskler og nervesystemet. Stillingene støttes av Gongene – som inviterer til en indre reise der du “bader” i toner og vibrasjoner fra instrumenter som er designet for å åpne energistrømmen i kropp og sinn, gi stabilitet og dyp indre balanse. Når vi synker inn i denne meditative tilstanden kan fysiske og følelsesmessige blokkeringer løses opp og kroppens selvhelbredende system fungerer optimalt.De fleste opplever at tid og rom forsvinner, at kroppen re-settes og lades,- og at man fylles av velvære, harmoni, tilstedeværelse og ro.

Ta med deg egen matte og to-tre tepper (ull og/eller fleece)
Ha på deg komfortable og varme klær. 

PÅMELDING kr. 450,-

Begrenset antall plasser.

VITENSKAP, VAGUS NERVEN og YOGA

Lørdag 6.august

I august kommer den svenske yoga forskeren Marian Papp til Norge, og i den forbindelse vil hun holde en workshop her i Molde.

I denne workshopen vil du få innsikt i forskningen på yoga og vagusnerven.
Hvordan ulike puste mønster og fysiske bevegelser og stillinger påvirker nervesystemet og kroppens fysiologiske prosesser, og hvordan du kan forbedre din emosjonelle regulering. Workshopen er lagt opp med en blanding av teori og praktiske øvelser, det er åpent nivå og du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Marian Papp er Medicine doktor (PhD)
og skrev sin avhandling (Hatha yogic exercises for physical function in healthy individuals and patients with obstructive respiratory disorders (ki.se) om yoga på Karolinska Institutet i Stockholm og jobber som forsker på effekten av yogabasert praksis. Hun har skrevet to bøker (yoga på djupet och yogaträning för idrottare) hun har også skrevet ett nytt kapittel om respiration (pust) i det nye opplaget av ”The Principles and Practice of Yoga in Health Care” – second edition (Handspring publishing) som kommer 2023. 


Tidspunkt: Lørdag 6 august 10.00 – ca 16.30

Sted: Molde Yoga Pilates, Romsdalsgata 5

Pris: Kr. 1150,- .

PÅMELDING

Spørsmål om kurset marianpappyoga@gmail.com

Les mer om Marian her: www.marianpapp.se

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.