Eventer

Yoga for stress & uro – workshopserie i Molde med Elise Jansen 30.09 – 02.10

Bli med på en nydelig yogahelg proppet full av velgjørende yoga og mindfulness praksis. Dette vil du ikke gå glipp av! Workshopen holdes av kunnskapsrike Elise Jansen. Les mer om henne her: https://www.mindfulyogaoslo.no/om-elise/

Du kan delta på utvalgte workshops eller alle. De er satt opp til å virke i synergi. 

Priser: Enkelt workshop: Kr. 500,-
Hele helgen: Kr. 1 700,-

PÅMELDING alle 4 workshopene: HELE HELGEN

PÅMELDING: Fredag 30. september: Tilbake til kroppen – kl. 18.30 – 21.00 – kr.500,-

I denne workshoppen gjør vi Mindfulnessbaserte metoder for å øke vår bevissthet på kroppen. Når vi har tilstedeværelse i kroppen får vi tilgang til et mangfold av indre ressurser som svekkes under stress og uro. Vi skal gjøre myk bevegelse, kroppsskanning, pusteøvelser og hvile.


PÅMELDING: Lørdag 1. oktober: Mindful Yoga for stress og uro – kl. 10.00 – 12.30 – kr.500,-

Kroppen holder på opplevelsene våre. Den holder på stress og uro med at vi griper og strammer som beskyttelse. Denne beskyttelsen kan lage kroniske mønstre i muskler, pusten og nervesystemets evne til å spenne av. Vi skal gjøre Mindful Yoga for å utforske og anerkjenne hva som bor i kroppene våres. Klassen avsluttes med dyp hvilende yoga. En rolig, dynamisk og terapeutisk klasse som passer for alle nivåer. 

PÅMELDING: Lørdag 1.oktober: Dyp hvilende yoga – kl. 14.30 – 17.00 – kr.500,-

Under stress og uro så glemmer kroppen hvordan det er å slappe av. Den går i høygir selv når du ligger på sofaen med en god bok. I denne workshopen skal vi bruke Mindfulness og Restorative Yoga til å dykke dypt ned i våken hvile uten søvn. Minne nervesystemet på hvordan tilstander den kanskje har glemt.

PÅMELDING: Søndag 2. oktober: Balansert hverdag: kl. 10.00 – 12.30

Når kroppen opplever stress og uro vil deler av nervesystemet “skru seg av” og ikke fungerer like optimalt hva gjelder konsentrasjon, koordinasjon og hukommelse. I denne workshopen gjør vi Mindful Yoga for nervesystemet. En rolig, dynamisk og terapeutisk klasse som passer for alle nivåer. 

VELKOMMEN

DANSE SATSANG fredag ….. kl.18.30 – 20.30

Ingen spesielle dansetrinn du må lære – bare bevege deg i din dans – slik din kropp vil danse. Å danse er å lytte til sin kropp og sitt sinn. Å danse er å sanse. Bare du kan danse din dans – bare du kjenner din kropp. Vi danser til variert musikk. Vi danser alene men også sammen. Vi møtes i dansen. Dansen rommer alt fra trim til meditasjon. Kom i komfortable løse klær, gjerne lag på lag – så kan du ta av og på etter behov.

SATSANG har sin opprinnelse fra to ord på sanskrit. Sat (væren, tilstedeværelse, essens) og Sangha (fellesskap)

Drop-in: kr.250,- (husk å legge inn reservasjon)

Åpent for alle med gyldige klipp og semesterkort.

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.