Om Yoga

Yoga handler om å møte seg selv der man er med aksept og toleranse, om konsentrasjon, fokus og om å ta kontroll over eget mentalt og kroppslig liv slik at sansene og mental aktivitet faller til ro. Målet med de fysiske yoga øvelsene (asana) og pusteteknikker (pranayama) er å forberede kroppen til meditasjon, en tilstand hvor vi oppnår stillhet. Vi praktiserer ved å være tilstede her og nå, oppmerksomt nærvær. Flytter oppmerksomheten fra hodet og tankene våre, ned i kroppen. Lære oss å lytte til kroppens signaler, ta de hensyn som trengs, og helt enkelt være mer tilstede i livet og i oss selv. Vi lærer oss å puste, stresse ned, akseptere det som er og kjenne at vi er god nok!

Yoga handler nemlig ikke om komme inn i en avansert stilling, eller å nå hendene i gulvet, det handler om hva vi opplever på veien og hvordan vi håndterer det som møter oss. Fleksibilitet vel så mye i sinn som i kropp. En bevisstgjøring vi kan ta med oss inn i hverdagen generelt. Yoga er både egenomsorg og egentid, og skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel.

Det beste av alt , er effekten, man blir glad av å praktisere yoga 🙂

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.