Om Pilates

Pilates er en styrketreningsform utviklet av Josef Pilates tidlig på 1900 tallet, hvor målet er stabilitet og kroppskontroll. Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. Alt skjer i takt med rolig innpust og utpust. Det jobbes både med å forlenge og styrke muskulaturen, med særlig fokus på å bygge opp den indre støttemuskulaturen slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte. Treningen utfordrer din kjernemuskulatur og gir deg ny energi.

Kroppen vår er skapt for bevegelse, men i dagens samfunn beveger vi oss mindre og mindre. Det er minoriteten som driver med fysisk aktivitet og trening, og stadig flere er stillesittende store deler av dagen. Dette gjenspeiles i lutende holdning og ensformig bevegelsesmønster. Ryggproblemer er utbredt i stor grad, sammen med andre muskel og ledd plager. Pilates er et botemiddel for dette, fordi man strekker på stramme muskler, styrker de svake og gir en bedre holdning.

Du får en sterk smidig og balansert kropp

Forebygger og reduserer muskel/skjelett-plager

Gir en bedre og sunnere holdning

Bedre pustemønster

Former kroppen og gir deg en sterk kjerne-muskulatur

Mer energi

Bedre stressmestring

Bedre Balanse

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.