Bedrifts yoga

Ønsker dere yoga på jobb?

“Forskning viser at yoga for bedrifter er svært forebyggende, og bedrifter som tilbyr yoga for sine ansatte opplever mindre sykefravær, økt trivsel, samhold og motivasjon!”

Vi tilbyr skreddersydde yogatimer som fremmer fysisk og mental velvære for bedrifter.

Tine Haukaas er ansvarlig for bedriftsyoga hos oss, og vil sørge for at hver enkelt bedrift får tilpassede yogatilbud ut fra bedriftens behov og ønsker.  Vi er stolte av å ha et mangfoldig team av erfarne instruktører som alle deler engasjementet for å spre yoga ut mot bedrifter. Sammen sørger vi for at dine ansatte får en unik og balansert yogatime tilpasset deres behov.

🌟 Hva Molde Yoga Pilates kan tilby din bedrift: 

✅ Skreddersydde yogatimer tilpasset bedriftens behov.

✅ Stressmestring og avspenning for ansatte.

✅ Øvelser for å forbedre fysisk og mental helse.

✅ Fleksible tidspunkter, lengde og varighet.

✅ Vi kan komme til dere, eller dere til oss. 

✅Et team med erfarne yoga instruktører 

✅ Yogamatter og utstyr. 

For priser og mer info, ta kontakt med Tine Haukaas på haukaastine@gmail.com 

eller post@moldeyogapilates.no

ERA Geo er en av bedriftene som har bedriftsyoga gjennom MYP. De har fast 1 time yoga i uken gjennom hele året som et helseforebyggende tiltak for deres ansatte🙏 Her er det de sier om yoga:

«ERA Geo har i over to år hatt ukentlig yoga med Molde Yoga Pilates. Våre ansatte er vår viktigste ressurs og vi investerer i helse og trivsel på arbeidsplassen. Yoga er forebyggende mot slitasjeskader som stillesittende arbeid kan gi. Og som en stor bonus er dette en felles aktivitet som passer for alle. Det skaper trivsel, samhold, er stressreduserende og øker produktiviteten. Og FOR en myk og smidig gjeng vi har blitt 😊»

RABATT på ORDINÆRE kurs og MEDLEMSKAP :

Vi gir redusert pris på MEDLEMSKAP og 10% BEDRIFTS rabatt på KURS på vår ordinære timeplan, til kolleger som jobber i samme bedrift. Minimum 2 personer. Ta kontakt på post@moldeyogapilates.no for å få tilsendt rabattkode.

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.