Hvilken klasse passer for meg?Vi har klasser/kurs for ALLE, både nybegynner, erfarne og for deg som er midt i mellom:)

Hvis du er helt ny, anbefaler vi et nybegynnerkurs for en grundig og systematisk introduksjon , men vi har også mange andre kurs som ikke krever noen forkunnskaper. Mange tror at man må være myk for å gjøre yoga, dette stemmer over hodet ikke! Yoga kan gjøres av alle, stive, korte, lange og brede. Menn, kvinner, eldre og unge.

Timenes intensiteten er merket med ulike fargekoder i kalenderen:

Lys grønne timer er rolige timer med lav intensitet.

Grønne/turkise timer har moderat intensitet.

Oransje timer har høy intensitet.


Yoga grunn teknikk passer for deg som ønsker å lære solhilsen basert yoga. Her vil du få en grundig gjennomgang av ulike asanas (yoga stillinger), teknikk og yoga pusten ujjayi. Har du plager/begrensninger i muskler og ledd, og/eller ønsker å lære om stressmestring,

anbefaler vi Yoga mot stress, Yin/Restorative yoga, Deva Yoga og Rolig Yoga.

På alle disse kursene lærer du konkrete verktøy og teknikker du kan ta i bruk i hverdagen.

Yoga for Stive Menn er et eget yoga kurs for menn med fokus på god rygg helse. Vi gjør enkle skånsomme øvelser som både styrker og myker opp, jobber med statisk og dynamisk uttøyning, samt styrke av kjernemuskulatur og stabiliserings trening. I tillegg vil du lære ulike puste teknikker og om stressmestring.


Myk Flyt Yoga timene har åpent nivå, og passer både til deg som har gjort yoga før, og til deg som er helt ny. Vi jobber med enkle dynamiske øvelser sammen med pusten, myk flyt som mildt både strekker og styrker kroppen. Ingen forkunnskaper nødvendig. Disse timene er dynamiske, mer aktiv enn de rolige yogaformene men fortsatt skånsom for kroppen.  

Mindful Yoga – en myk og dynamisk time med fokus på tilstedeværelse i kropp og sinn. Vi beveger oss gjennom ulike sekvenser og øvelser med åpenhet og nysgjerrighet. Ved å bruke oppmerksomt nærvær og mindfulness-teknikker øver vi oss på å legge merke til det er. Målet er ikke å mestre, men å lytte. Pusten er selve ankeret som lar oss kjenne nærhet til oss selv, samtidig som den gir støtte når vi flyter fra en stilling til neste. Det er rom for mye variasjon og innholdet i timen vil variere noe fra gang til gang. Passer for alle, nybegynnere og mer erfarne.

Myk Chakra Yoga – en rolig myk flyt klasse, hvor hver klasse har et chakra som tema. Vi gjør øvelser, pusteteknikker tilpasset de ulike chakraene. Chakra betyr energihjul på Sanskrit, og er bindeleddet mellom kropp og sjel. Chakraene er våre energisentre. De er ikke fysiske, vi kan altså ikke se de med det blotte øyet. De ligger på midtlinjen langs hele kroppen og binder livsenergien med den fysiske kroppen. Det er mest vanlig å dele systemet opp i syv hovedchakraer, der hvert senter representerer sin egen farge og funksjon, ulike fordeler og svakheter ved et livsområde. Velkommen.

Morgen yoga – en myk flyt yoga klasse som passer for alle.

Yoga mot stress er en time på dagtid med fokus på enkle, skånsomme øvelser og pusteteknikker som roer nervesystemet. Timen holdes av Liss som er Mindfulness, Deva Yoga og Medi yoga lærer.


Rolig Yoga er en time for deg som ønsker å stresse ned, vende oppmerksomheten innover og mykgjøre kropp og sinn fra innsiden. Vi gjør skånsomme tøye øvelser for å åpne hofter og bryst muskulatur. Her gjøres skånsomme og stress reduserende øvelser, med innslag fra både Deva Yoga, Yin Yoga og Restorative Yoga. Passer for alle nivå.

Deva Yoga er basert på en fast serie av rolige , dynamiske øvelser spesielt utviklet for deg som har muskel og leddplager, spenninger i rygg, nakke og skuldre. Med fokus på dyp pust gjennom hele timen virker også denne timen svært stress reduserende. Timen kan inneholde både meditasjon og pranayama (pusteøvelser) Passer for alle nivå.

Medi Yoga er en rolig og enkel form for yoga. Et typisk MediYoga program innledes med lange dype åndedrag liggende på matta, deretter fysiske bevegelser i takt med pusten, og det avsluttes med guidet avspenning og en utvalgt meditasjon. Det finnes ulike program med fokus på f.eks søvn, stress, rygg etc. MediYoga er en moderne yogaform som er utviklet i samarbeid med helsevesenet, og det er gjort studier som viser god effekt av programmene.

Yin / Restorative yoga – her holder vi utvalgte yoga stillinger over lengre tid, dvs i flere minutter. Når vi sitter i en yoga stilling over lengre tid og i tillegg arbeider med dyptgående/avspennende pust, gir bindevev/muskulatur slipp, og vi synker inn i en tilstand hvor nervesystemet roes og stress responsen kobles av. Yin Yoga tilhører den kinesiske/taoistiske yoga tradisjonen og baserer seg på en flere 1000 år gammel kunnskap, visdom og medisinsk filosofi. Her er formålet å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Restorativ Yoga er  dyp hvile og tilstedeværelse satt i system og handler mer om “å være”  enn “å gjøre”. Reduser stress, anspenthet og indre uro.

Pilates Flyt er åpent for alle. I disse timene gjør vi skånsomme og effektive styrkeøvelser fra Pilates og noen tøye øvelser fra yoga. Vi jobber i hovedsak med kjerne muskulatur og støtte muskulatur. Øvelsene øker bevissthet og kontakt med kropp og pust. Er du helt ny, kan det ta litt tid å komme inn i puste teknikken og måten vi bruker kroppen på, men selve øvelsene er enkle og blir alltid instruert rolig og grundig.

Pilates Power – en Pilates klasse med mest sittende og liggende øvelser. Litt mer krevende og utfordrende enn Pilates Flyt. Åpent nivå.

Yogalates er en klasse med relativt høy intensitet. En god blanding av det beste fra to verdener. Vinyasa yoga blandet med styrkeøvelser fra Pilates. Passer for deg vil utøve en dynamisk, varmende og styrkende treningsform. Åpent for alle.

Vinyasa Yoga er for deg som ønsker å utøve yoga som en aktiv og dynamisk yogaform, hvor man får både utfordring, treningseffekt og ro i sinnet. Her flyter vi gjennom ulike sekvenser i takt med pusten. Det er variasjon fra gang til gang. Vi kan også av og til utforske mer avanserte stillinger som arm balanser, hodestående og håndstående, for de som ønsker det. Det er en fordel om du har gjort solhilsen basert yoga før, men du trenger ikke ha et høyt nivå. Alle nivå er velkommen. Vi følger/lytter til egen kropp.

Rocket Yoga er en energisk, aktiv og varmende yogaform, hvor rytme og tempo er en viktig del. Vi flyter gjennom yogastillingene med å bruke ujjai pust og dristhi/fokus. Denne yoga formen er skapt av Larry Schultz og er en modifisert utgave av tradisjonell Ashtanga Yoga, primary og intermediate series. Rocket Yoga er lekent og effektivt med styrke, aktiv tøyning og lekne armbalanser. Med rom for mange modifikasjoner er det tilgjengelig for de aller fleste. It´s Yoga! 
Navnet Rocket Yoga –> fordi : «you get there faster»
Vi løfter energien – vi løfter oss selv ? til frihet og transformasjon ?

Ashtanga Yoga for deg som liker faste rutiner/sekvenser og en fysisk aktiv yogaform. En dynamisk varmende yogaform hvor pust, bevegelse, dristhti (fokus) og meditasjon forenes. Denne klassen er basert på første serien, “Primary Series” bestående av ca. 50 stillinger/øvelser (asanas).

Iyengar Yoga – er verdens mest utbredte yogaform. I Iyengar yoga legges det vekt på å gjøre kroppen og sinnet sterkt og fleksibelt gjennom fysiske stillinger og pusteøvelser slik at man kan utvikle en sunn balanse mellom styrke, fleksibilitet, utholdenhet og avslapning. Stikkord: Sekvenser av øvelser, mye bruk av hjelpemidler som yogabelter og yogablokker, stor grad av presisjon (riktig utførelse av stillingene), passer for alle. Spesielt godt egnet for nybegynnere. Klassen undervises på engelsk / The class will be teached in English. 

Fredags DANS – fri, intuitiv og individuell dans. Inspirert av konseptet «5 rytmer» og Ecstatic dance utforskes ulike bevegelses kvaliteter og rytmer til ulik musikk. I starten vil vi gå gjennom noen prinsipper i fellesskap, slik at du har et utgangspunkt for å finne dine bevegelser, for deretter å utfolde den gledesfylte, frie bevegelsene og dansen som vi alle er født med. Dans er et universelt og naturlig språk, og noe av det første uttrykket vi har som barn. Mot slutten av danseøkten roer vi ned til en avspenning/meditasjon, og åpner opp for å dele dersom man ønsker det. 
Vi danser uten sokker eller sko.

Salsa – en varmende og morsom danse klasse hvor vi lærer grunnleggende salsa steg og danseglede. Du trenger ikke forkunnskaper eller partner for å delta.

Stille egenpraksis / Follow the yogi 
En morgen praksis med lite eller ingen instruksjoner. Yogien kan være læreren, eller deg selv. Vi kommer i stillhet, praktiserer i stillhet. Stillheten lærer deg til å lytte og observere. Mulighet til å høre din egen indre lærer. Utforsk praksisen, stol på prosessen og fokuser på det du kan gjøre. Gjør det som føles bra, hver praksis er verdifull. Lytt til pusten. Bruk drishti/fokus til å holde deg oppmerksom. Husk at du er god nok akkurat som du er og at du gjør det kjempebra! Senk skuldrene – pust inn – pust ut – og vi gjentar.


Yoga er en praksis/øving, man kan ikke bli god i Yoga , men man kan bli god å praktisere yoga. Tiden er NÅ✨

Gravid? Hvis du har gjort yoga før går det fint å delta. Det viktigste er å lytte til kroppen og ikke gjøre noe som en føler motstand mot. Ting å huske på: når man er gravid har man et høyere innhold i kroppen av hormonet relaxin som gjør at vev og ligamenter blir mykere. En fordel når man skal føde, men vær forsiktig så man ikke overstrekker/tøyer for mye i stillingene slik at det kan oppstå problemer i fremtiden. Man skal også være forsiktig med vridninger. Magen vil sette noen naturlige begrensninger etterhvert som den vokser, og man gjør de tilpasninger som trengs for at øvelsene skal være behagelig og fungere. Gravide skal unngå kumbhaka (holde pusten), og alltid la pusten flyte jevnt inn og ut av kroppen. I avspenningen på slutten av timen anbefales at gravide ligger på venstre side av kroppen for å unngå å hindre blodtilstrømningen til uterus. Si fra til læreren som holder timen, slik at øvelsene kan bli tilrettelagt underveis.

Alle kurs hos oss har fokus på nærvær i kropp og sinn. Det er uansett viktig å huske på at din beste lærer er deg selv og din egen kropp. Yoga handler om å møte seg selv der man er med aksept og toleranse, om konsentrasjon, fokus og om å ta kontroll over eget mentalt og kroppslig liv slik at sanser og mental aktivitet faller til ro. Målet med yoga er å skape ro, fokus og konsentrasjon og oppnå stillhet.

Det fine er at YOGA og PILATES kan gjøres av ALLE, og at vi jobber ut fra våre egne forutsetninger, dagsform og historie i kroppen. For uansett om vi er unge eller eldre har vi som regel noen hensyn vi trenger å ta i kroppen vår. Det kan være gamle skader, slitasjer eller tegn fra livet eller det kan være psykiske lidelser. Alt dette tar vi med oss inn i praksisen, vi jobber med det og tar hensyn til det.

Hjertelig velkommen 🙂

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.