SMITTEVERNSTILTAK

For at du skal føle deg trygg mht Covid19, følger vi myndighetenes restriksjoner om smittevern, gjeldende for treningssenter. Som følge av dette er det begrenset antall plasser i salen. Ta med deg ditt eget utstyr, matte, teppe evt øyepute/klosser.


OPPDATERTE SMITTEVERNSREGLER:

• Ved symptomer på Covid­19, holder du deg hjemme.

• Vi ønsker at alle utfører håndvask/ hånddesinfeksjon ved ankomst og før de forlater senteret. 

• Unngå trengsel ved inn- og utgang, fellesarealer osv. 

• Vi holder en avstand på minst 1 meter til enhver tid. 

• Alle har med eget utstyr, matte, et teppe (eller to), øyepute og et stort putetrekk/håndkle el.l. for å legge over/rundt pute/bolster. (Vi har også noen få matter til utlån, disse må desinfiseres etter bruk.)

Det viktigste i denne utfordrende perioden er å opprettholde et sterkt immunforsvar. Vi vet at det styrkes gjennom god søvn, sunn mat og å unngå stress. Vi vet også at yogapraksis med gode pusteøvelser renser systemet, styrker immunforsvaret og reduserer stress.

TUSEN TAKK
for at du tar ansvar og viser hensyn.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen


*
Les våre trivselsregler her: TRIVSELSREGLER

På vår ordinære timeplan er kansellerings fristen 1 time før timen starter, ved manglende oppmøte vil det bli trukket et klipp, eller du vil bli belastet med et gebyr dersom du har SOMMER/SEMESTER-KORT.

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.