Romjul 2020

HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS FOR ROMJULS YOGA❤️


Rocket Yoga med Maria ? Lørdag 26.des – 2.juledag – kl.10.30 – 12.00 

En aktiv, varmende og dynamisk yoga klasse basert på Ashtanga Yoga serien. Det er en fordel om du har litt kjennskap til dynamisk yoga og solhilsen fra før. Med bevisst bruk av pust, bevegelse, flyt og fokus løftes kropp og sinn, til glede og takknemlighet. Timen avsluttes med meditasjon og avspenning. Alle velkommen.


Myk Morgen Flyt med Johanne✨  Søndag 27.des – 3.juledag – kl.10.30 – 12.00

En mykgjørende og skånsom yoga klasse for alle nivå. Med pust og dynamiske bevegelser finner vi mykhet og ro. En perfekt start på dagen for alle. Stive, myke, unge og gamle. Alle velkommen.

Vinyasa Yoga med Tine Mandag 28.des – 4.juledag – kl.19.00 – 20.30

En dynamisk, varmende yoga klasse hvor vi åpner både kropp og sinn ved hjelp av pust, flyt og bevegelser med variasjon. Gi slipp på det som har vært og gå inn i det nye året med styrke og mot. Timen avsluttes med en deilig avspenning. Alle velkommen


Nyttårs bliss med Johanne ?  Onsdag 30.des – kl.17.15 – 18.45

En rolig, myk, restorative yoga klasse med fokus på ro og meditasjon. Gi slipp på det gamle, skap rom for det nye ? Alle velkommen.


Romjuls klassene varer i 90 minutter

Pris: kr.250,- pr klasse 

Kjøp og booking gjøres direkte i KALENDEREN: https://moldeyogapilates.no/kalender/

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.