Romjul 2023

26.desember kl.11 – 12.15

Vinyasa Yoga med Tine Haukaas

En aktiv, dynamisk og varmende vinyasa yoga klasse med fokus på tvister og vridninger som vil løse opp i spenninger som sitter i muskulaturen rundt ryggsøylen. Du vil ofte føle deg litt lengre og få mer energi av å praktisere vridninger. Vi skaper sirkulasjon og bevegelighet i hele kroppen, med ryggsøylen i fokus, gjennom både sittende, stående og liggende øvelser. En deilig yoga økt som også virker rensende for kroppen. Klassen avsluttes med avspenning/savasana.

27.desember kl.16 – 17.15

Mindful Yoga med Lisa Aarøe

Mindful Yoga er en myk og dynamisk time med fokus på tilstedeværelse i kropp og sinn. Vi beveger oss gjennom ulike sekvenser og øvelser med åpenhet og nysgjerrighet. Ved å bruke oppmerksomt nærvær og mindfulness-teknikker øver vi oss på å legge merke til det er. Målet er ikke å mestre, men å lytte. Pusten er selve ankeret som lar oss kjenne nærhet til oss selv, samtidig som den gir støtte når vi flyter fra en stilling til neste.

29.desember kl.10 – 11.15

Iyengar Yoga med Suzie Tolgyiesi

En klassisk og tradisjonell yogaform som tar utgangspunkt i de ulike grunn-stillingene (asana) med fokus på grundig gjennomgang av teknikk og linjering. Suzie som holder timen er en dedikert, dyktig og erfaren yogalærer med masse kunnskap, du vil være godt i varetatt og fulgt opp i Suzie sine timer. Den presise og korrekte tilnærmingen gir deg et veldig godt grunnlag til å utøve enhver yogaform. Iyengar Yoga passer derfor for alle nivå, både deg som er helt ny til yoga og deg som er mer erfaren og ønsker mer detaljert fokus i de ulike stillingene.

Klassene 26, 27 og 29 desember er åpen for alle med drop-in, klippekort og medlemskap

Reserver time i KALENDEREN

28.desember kl.18 – 20

Myk Nyttårs event med Johanne

Unn deg selv et nydelig avbrekk og en myk avslutning på året med eteriske oljer, nakke massasje, deilig te og blissballs. Dette er balsam for kropp, sinn, sjel og hjerte ♡

Denne kvelden gjør vi myk og rolig yoga med rom til å reflektere over året som har gått, og sette en intensjon for det nye. I siste del går vi inn i en restorative del hvor stillingene holdes i flere minutter. Kropp og sinn får tid til å åpne, og lande. Vi gir slipp og synker inn i en dypere tilstedeværelse. Økten avsluttes med deilig avspenning og nakkemassasje (for den som vil),  meditasjon og vakker mantrasang av Johanne.

*

Kanskje en Julegave til deg selv?

Eller noen du er glad i ?

*

Mer info og påmelding

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.