Molde Yoga Pilates

Sentralt i Molde finner du byens Yoga og Pilates senter

i den gamle festsalen på Gjestestova, i Romsdalsgata 5.

Lokalene er nyoppussede og delikate, lune og stille.
Her er det romslig og god plass til deg.

Visjonen til Molde Yoga Pilates er å være et åpent, inkluderende og inspirerende fellesskap – hvor vi kan møte oss selv (og andre) akkurat slik vi er – med ydmykhet, vennlighet og aksept. Et samlingssted hvor vi møtes og praktiserer et bredt utvalg av klasser fra ulike tradisjoner – med ærlighet og tilstedeværelse. Våre lærere formidler denne kunnskapen med engasjement, autentisitet og kompetanse, – dypt forankret i kjærlig medmenneskelighet. MYP ønsker å være et inspirerende fellesskap som støtter og styrker vår iboende natur og indre visdom – basert på tillit, likeverdighet, glede, harmoni, spirituell frihet, livsinspirasjon og kjærlighet. For å heale verden må vi først heale oss selv.

Kom som du er! Velkommen til oss.

Se timeplan/kalender for detaljert info.


Categories: Ukategorisert

There are 2 comments

Post Your Thoughts

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.