Johanne

Johanne Bakke Bæverfjord er vikar/gjestelærer hos oss, holder jul/nyttår eventer og underviser Flow Yoga og rolig yoga på våre sommerkurs.

Johannes første møte med yoga var i 2015 som elev på Prana Yoga Pilates. Yogaen gikk rett inn i hjertet hennes med én gang, og hun har etter hvert testet ut flere yogastiler med ulike lærere, både Hatha, Vinyasa Flow, Ashtanga, Restorativ, Yin, Pranala og Sama Yoga, for å nevne noen. Våren 2017 gikk reisen til Bali hvor hun tok sin 200-timers yogalærerutdannelse hos Intuitive Flow Yoga Studio, innen såkalt Yoga Pranala. Høsten og vinteren 2016/2017 deltok hun også en 50-timers utdanning innen Mindful Restorativ Yoga ledet av Elise Jansen. Johanne har tidligere drevet med dans og pilates, og med en tidligere danser som mor, var det kanskje ikke så rart hun falt for yoga. Yoga handler ikke bare om fysiske øvelser, det er en livsvei, og for Johanne har yoga vært en fantastisk måte å komme i kontakt med seg selv på, både kroppslig, sinnsmessig og med det indre selvet. Yogaens store variasjon, tilstedeværelse og balanse er noe hun tar med seg inn i praksisen, og forhåpentligvis vil også yogastudentene hennes føle dypere kontakt med seg selv gjennom hennes yogatimer, både fysisk, psykisk og emosjonelt.


Categories:

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.