Lene

Lene Stranden Andersen fra Molde er utdannet sosionom, og er opptatt av å hjelpe mennesker til å finne sitt potensial. 

Yoga har gitt Lene en kroppslig ro og en tilstedeværelse i eget sinn. Gjennom bevegelse og pust er yoga en måte å bli bedre kjent med seg selv på. Lene ble først introdusert for yoga i India, da hun deltok på et kurs i selvhjelpsmetoder i forbindelse med sosionomstudiet. I India lærte hun hvordan bevegelse kombinert med pust kan gi klarhet og en indre styrke, både på matta og i hverdagens krav og forventninger. Etter oppholdet i India har yoga vært en viktig del av Lenes hverdag, og for henne er yoga nært knyttet til oppmerksomhetstrening. Det er viktig for henne å være oppmerksom på fysiske fornemmelser i egen kropp. Like viktig er det å rette oppmerksomheten til pusten i utfordrende situasjoner for å kunne beholde tilstedeværelsen i seg selv.

Vinteren 2020 tok Lene sin 200-timers yogalærerutdannelse hos Yoga Union på Bali, med spesialisering innenfor vinyasa yoga. Lene ønsker å bidra til at hennes klasser kan være et sted hvor den enkelte kan finne ro i seg selv, og en indre kontakt som kan virke positivt på den totale livskvaliteten.   


Categories:

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.