Tine

Tine Haukaas er en energisk sjel som stråler energi og positivitet. Tine har fra en ung alder interessert seg i en aktiv og sunn livsstil, og visste tidlig at hun ønsket en karriere innen helse. Hennes lidenskap er å hjelpe andre til å vokse og få en bedre hverdag, både fysisk og mentalt. Yogaen kom inn i et riktig punkt i livet som ung student. En plass hvor hun kunne finne ro og stillhet i seg selv og lytte til kroppens signaler.
Tine har en bachelor i internasjonal markedsføring, hun er sertifisert Personlig trener og kostholdsveileder og startet Crossfit Molde med sin bror i 2015. Hun har mange års erfaring med gruppetimer, hvor fokuset de siste årene har vært slynge og yogatimer.
Tine tok sin 200 HR YYT yogalærerutdanning på Isla Mujeres, Mexico, på Red Buddha Yoga and Wellness Center i 2018. Hun har sin sertifisering i Ashtanga Vinyasa flyt med vekt på helhetlige og ayurvediske filosofier. Hun er i ferd i å fordype seg i yoga for barn og yoga for rehabilitering.
Tine ønsker å vise elevene sine viktigheten av å puste, gi slipp og flyte med kroppen.

Tine er ansvarlig for bedriftsyoga hos MYP, og underviser både barsel yoga, gravid yoga og andre timer.


Categories:

Join event

You will receive a confirmation e-mail once you click send. If not, please check your spam folder and mark the e-mail as safe.